Pentujen touhut muuttuvat päivä päivältä raisummiksi ja housunlahkeet ovat vaarassa tämän jengin hyökätessä. Pihalla oleva putki on mielenkiintoinen ja sitä pennut juoksevatkin läpi ja välillä yrittävät tappaakin Hymy Maailmanvalloitus jatkuu ja aina tilaisuuden tullen ipanat vilahtavat aidan alta karkuun. 

Kodin äänet ovat tulleet tutuiksi kun pennut ovat majailleet olohuoneessa tämän viikon. Imurikaan ei saa kovin suurta ihmetystä aikaiseksi. 

Ruoka maistuu kaikille loistavasti ja nappuloita kuluukin päivässä aikamoinen määrä. Pennut ovat mielellään syöneet keitettyä kananmunaa, raejuustoa, jauhelihaa, kalkkunaa, lohta, seitä, piimää ja maksalaatikkoa nappuloiden mausteena ja vatsat ovat hyvin kestäneet kaiken. Pentujen koot alkavat myös olla lähellä toisiaan ja ihan heti ei laumasta enää huomaa, kuka on pienin ja kuka suurin. Tosin poikien päät alkavat jo olla miehekkäitä ja tyttöjen, tietysti, hieman sirompia ja sievempiä.

Pennut ovat nauttineet rapsutuksista kun meillä on käynyt paljon vieraita ihastelemassa niitä. Molly-mamma on myös aina varmistunut, että saa oman osuutensa rapsutuksista eikä ole yhtään vieroksunut vieraita pentujen katsojia.