Uskomatonta, miten nopeasti pennun passiivinen "marsuvaihe" muuttuukin pikkupedoksi ja koiranpennuksi.  Pentujen silmät aukesivat alkuviikosta ja ihmeellinen muutos tapahtui kun ne alkoivat näkemään jotakin, eikä kaikki toiminta enää ollutkaan hajuaistin varassa. Valojen sytyttäminen pentuhuoneeseen saa jo hurjan kuhinan ja äänekkään vastaanoton aikaiseksi. Pikkuiset kipittävät vauhdilla oviaukolle ja rohkeimmat jopa yli pentulaatikon reunan. Nyt täytyykin alkaa sisutamaan pentulaatikkoa uudelleen ja suojaamaan seuraavaa maailman laajennusta eli viereistä huonetta ja sen lattiaa.

Ensimmäiset matolääkkeet pennut saivat maanantaina ja hyi kamala, miten pahaa se oli 8-o Sen sijaan ensimmäinen jauheliha-annos pari päivää myöhemmin saikin ihan erilaisen vastaanoton Hymy Varsinkin pienimmät pennut Jasmin ja Semi menivät lihasta ihan sekaisin ja olisivat syöneet sitä vaikka kuinka paljon. Ensimmäistä kertaa edes Molly-mamman saapuminen ei saanut pentuja kiinnostumaan maitobaarista.

Näistä(kin) pennuista näyttää tulevan hyvin sosiaalisia ja ihmisrakkaita. Kovasti jo kiipeävät syliin ja tykkäävät pusutteluista. Hieman näyttää jo tulevan luonne-erojakin. Freesi tuntuu olevan ensimmäisenä joka paikassa ja komentelevan muita. Morgan on itsevarma ja rauhallinen poika. Semi ilmaisee heti jos kaikki ei mene sen mielen mukaan. Fanny taas puolusti (?) kovasti jauheliha-annostaan. Salamasta on kehkeytynyt todellinen hurmuri. Ihania pikkumurinoita ja haukkuja noista jo irtoaa Hymy

En uskalla nyt käyttää salamaa pentujen kuvaamiseen (silmien kehittymisen vuoksi), joten täytyy yrittää saada pennuista kuvia muuten hyvässä valaistuksessa. Ehkäpä nyt viikonlopun aikana?