Meillä on (kerrankin) lauma väsyneitä aussiepentujaHymy Aamupäivällä teimme retken pentujen kanssa ja lähdimme autolla metsään. Hieman tuli vastalauseita automatkalla, muttei mitään suurempaa. Metsässä pennut juoksentelivat reippaina ja selvästi innoissaan uudesta ympäristöstä. Maasto oli aika haasteellinen ja täynnä oksia ja kiviä ja välillä kiipeiltiin kalliolla ihmettelemässä hajuja. Pieni lauma kulki reippaasti eivätkä pienet esteet matkaa haitanneet. Täytyy ottaa uusiksi ensi viikolla!

Kun pennut saivat nukuttua retken rasitukset pois, tulikin jo siruttaja. Ronny ja Martta eivät tykänneet kun pidettiin kiinni ja yrittivät rimpuilla otteesta pois, muttei auttanut. Sirut on  nyt sitten kaikilla niskassa ja seuraava rankka päivä on torstaina kun ajamme 50km päähän Apexiin silmäpeilaukseen ja terveystarkastukseen.

Nyt on pentujen koditkin sitten varmistuneet. Robi (ex-Lenny) muuttaa Riihimäelle, Morgan lähtee Vaasaan kuten myös Jasmin (eri koteihin), Martta (ex-Fanny) muuttaa isosiskon seuraksi Sipooseen, Ronny lähtee Nurmijärvelle, Oula (ex-Kenny) Hämeenlinnaan, Semi muuttaa Raumalle ja Salama Vantaalle. Freesille ei vielä ole löytynyt sopivaa kotia. Tämä räväkkä tyttö kaipaakin osaavaa perhettä ja mieluusti haluaisi suunnata agilityradoille. Näyttelyareenat Freesi jättää muille pienen kauneusvirheen takia.

 

1256488021_img-d41d8cd98f00b204e9800998e