Vrk 48

Viime viikonloppu vierähti agilitykisoissa Nummelassa, tosin Molly tietenkin oli mammalomalla kotona. Sen sijaan kisaamassa olivat Mollyn tytär Hulda ja Milon siskot Fasu ja Stella. Hiidenhaukkujen II -joukkue koostuikin näistä koirista vahvistettuna australianpaimenkoira Mikillä eli oli täysin aussiejoukkue. Hienosti joukkue edustikin ja tuloksena oli Uudenmaan joukkuepiirinmestaruus hopeaa!

Molly juoksentelee vieläkin reippaasti pihalla ja Hippien agilitytreeneissä katseli kaihoisasti agilityradalle. Vatsan laajeneminen on nyt hidastunut, mutta sen verran masu painaa jo, ettei Molly jaksa enää kerralla syödä kovin suurta annosta, saakin sitten syödä useamman kerran päivässä ja Hippie ja Hulda katselevat kateellisina vierestä. Pentumaha-kuvakin oli pakko ottaa Hymy

1251699118_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Matolääkkeet saatiin annettua muutama päivä sitten, mutta aikamoista taistelua oli kun eivät olleetkaan niitä hyvänmakuisia. Ihmeesti Molly sai aina kaiveltua tabletit ylös kurkustaan ja "ihana" oli tunkea limaisia tabletteja kurkkuun uudestaan, mutta nyt on sitten madot häädettyinä.

Ensi viikonloppuna rakennetaan synnytyspesä yläkertaan omaan rauhaan ja sen jälkeen onkin pentuvalmistelut tehty ja saadaan alkaa jännittämään ihan tosissaan. Syntymäpäivä-tilaus on 12.9. mutta saas nyt nähdä, miten Mollly meidän toiveita toteuttaa.

Suurin odottaja taitaa olla tyttäreni Taika, joka on jo vuoden verran odottanut "omaa agilitykoiraa" ja nyt lopultakin sellainen pitäisi tulla. Mollyn kanssa Taika onkin jo harjoitellut agilitya ja näyttelyitä ja uuden pennun kanssa pitäisi sitten aloittaa kunnon harrastaminen.

 

1251699869_img-d41d8cd98f00b204e9800998e